Underholdning med triks og stunt fra BMX, trialsykling og parkour

Eirik Ulltang og teamet hans har utviklet sykkelshowet hvert eneste år siden starten i 2011, og kan i 2020 presentere den største oppgradering til nå: Et 400 kvadratmeter stort underholdningskonsept med triks og stunt fra BMX, trialsykling og parkour, det eneste av sitt slag i Nord-Europa.

Foto: Joachim Skjævestad

14.07.2020

Underholdning med triks og stunt fra BMX, trialsykling og parkour
Det finnes flere lignende show lenger sør i Europa, hvor man kombinerer de tre actionsportene BMX, trialsykling og parkour, men dette er første gang vi ser denne kombinasjonen i Nord-Europa. Kombinasjonen gjør at du får høyden og triksene til BMX, spensten og presisjonen til trialsykling og flyten og kreativiteten til parkour, som gir en pakke med spektakulær variasjon og unik dynamikk.

Har hentet de beste fra hver disiplin
Ved å ha de største og mest spektakulære elementene i riggen, krever det mer fra utøverne. Sykkelshow har derfor hentet de beste fra hver disiplin, som kan utføre triks og stunts på internasjonalt elitenivå. Du vil se BMX-syklistene gjøre saltoer, ulike 360-er og flere kombinasjoner av no handers og no footers. Trialsyklistene vil utføre store hopp, på nivå med det du vil se i en verdenscup, med hopp opp på 140 cm høye bokser og forsering av hinder helt opp til 180 cm. I tillegg vil parkouratletene gjøre helt sprø presisjonshopp og ulike vaults, samt saltoer og rotasjoner på bakken, hinderne og i svingstengene.

Ledig for booking høsten 2020 og hele 2021
Sykkelshowet er booket hele sommeren i 2020, men er ledige for bookinger høsten 2020, samt hele 2021. Ønsker du å vite mer, ta kontakt.

Husk du kan følge oss på Facebook og Instagram for oppdateringer gjennom sommeren.

Del denne artikkelen

Peugeot Norge
Hallgruppen
Askim Mekaniske Verksted
Giro Sport Design
Camelbak
Data Dekor